Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cutia De Prânz

The Portable

Cutia De Prânz Industria de catering este înfloritoare, iar livrarea de mâncare a devenit o necesitate pentru oamenii moderni. În același timp, au fost generate și multe gunoaie. Multe dintre cutiile de masă folosite pentru a ține mâncarea pot fi reciclate, dar pungile de plastic folosite la ambalarea cutiilor de masă sunt într-adevăr nereciclabile. Pentru a reduce utilizarea pungilor de plastic, funcțiile cutiei de masă și plastic sunt combinate pentru a proiecta noi cutii de prânz. Cutia de balot transformă partea de sine într-un mâner ușor de transportat și poate integra mai multe cutii de masă, reducând mult utilizarea pungilor de plastic pentru ambalarea cutiilor de masă.

Barbieritul

Alpha Series

Barbieritul Seria Alpha este un aparat de ras compact, semi-profesional, care poate face față sarcinilor de bază pentru îngrijirea feței. De asemenea, un produs care oferă soluții igienice cu o abordare inovatoare, combinat cu o estetică frumoasă. Simplitatea, minimalismul și funcționalitatea combinate cu o interacțiune ușoară cu utilizatorii creează fundamentele proiectului. Experiența veselă a utilizatorului este cheia. Sfaturile pot fi scoase cu ușurință de pe aparatul de bărbierit și introduse în secțiunea de depozitare. Dock-ul este proiectat pentru a încărca aparatul de bărbierit și pentru a curăța vârfurile suportate cu lumină UV în secțiunea de depozitare.

Dispozitiv Portabil Multifuncțional

Along with

Dispozitiv Portabil Multifuncțional Proiectul oferă o experiență de viață portabilă pentru mulțimea în aer liber, care este împărțită în principal în două părți: corpul principal și modulele care pot fi schimbate. Corpul principal include funcții de încărcare, periuță de dinți și bărbierit. inspirația pentru produs a venit din partea persoanelor care adoră să călătorească și să aibă bagajele înfundate sau pierdute, astfel încât pachetul portabil și versatil a devenit produsul se poziționează. Acum, multora le place să călătorească, astfel încât produsele portabile devin alegerea. Acest produs este în conformitate cu cererea pieței.

Dispozitivul Natural De Mărire A Buzelor

Xtreme Lip-Shaper® System

Dispozitivul Natural De Mărire A Buzelor Sistemul Xtreme Lip-Shaper® este primul dispozitiv de mărire a buzelor cosmetice sigure de uz casnic, dovedit clinic din lume. Folosește o metodă chineză de „cupping” de 3.500 de ani - cu alte cuvinte, aspirație - împreună cu tehnologia avansată de formare a buzelor pentru a contură și a mări buzele instantaneu. Designul creează buza inferioară cu un singur lob și cu lobul dublu uimitor, la fel ca Angelina Jolie. Utilizatorii pot îmbunătăți separat buza superioară sau inferioară. Designul este de asemenea construit pentru a ridica arcadele arcului Cupidonului, pentru a umple gropi de buze pentru a ridica colțurile gurii îmbătrânite. Potrivit pentru ambele sexe.

Zahărul

Two spoons of sugar

Zahărul A lua ceai sau a bea cafea nu este doar pentru a stinge o dată setea. Este o ceremonie de răsfăț și împărtășire. Adăugarea de zahăr în cafeaua sau ceaiul tău ar putea fi la fel de ușor cum îți amintești de numerele romane! Indiferent dacă ai nevoie de o singură lingură de zahăr sau de două sau trei, trebuie doar să alegi unul dintre cele trei cifre făcute din zahăr și să-l introduci în băutura ta caldă / rece. O singură acțiune și scopul tău este rezolvat. Fără lingură, fără măsurare, devine atât de simplu.

Toaleta Pentru Câini

PoLoo

Toaleta Pentru Câini PoLoo este o toaletă automată care ajută câinii să pooze în pace, chiar și atunci când vremea este penibilă afară. În vara anului 2008, în timpul unei vacanțe de navigare cu cei 3 câini ai familiei, Eliana Reggiori, un marinar calificat, a conceput PoLoo. Cu prietenul ei, Adnan Al Maleh, a conceput ceva care va ajuta nu numai calitatea vieții câinilor, dar și îmbunătățirea acelor proprietari care sunt în vârstă sau cu dizabilități și nu pot ieși din casă în perioada de iarnă. Este automat, evită mirosul și ușor de utilizat, de transportat, de curățat și ideal pentru cei care locuiesc în apartamente, pentru autovehicule și bărci, proprietari de hoteluri și stațiuni.