Revista de proiectare
Revista de proiectare
Gulerul Pentru Câini

FiFi

Gulerul Pentru Câini Acesta nu este doar un guler pentru câini, ci este un guler pentru câini cu un colier detașabil. Frida folosește piele de calitate cu alamă solidă. Când a proiectat această piesă, a trebuit să ia în considerare un mod simplu și sigur de atașare a colierului în timp ce câinele poartă gulerul. Gulerul a trebuit să aibă și o senzație de lux fără colier. Cu acest design, un colier detașabil, proprietarul își poate împodobi câinele atunci când dorește.

Rola De Scorțișoară Cu Miere

Heaven Drop

Rola De Scorțișoară Cu Miere Heaven Drop este un rulou de scorțișoară umplut cu miere pură care se folosește cu ceai. Ideea a fost să combinați două alimente care sunt utilizate separat și să faceți un produs cu totul nou. Designerii s-au inspirat din structura rolei de scorțișoară, au folosit forma de role ca un recipient pentru miere și pentru a împacheta rulourile de scorțișoară au folosit ceară de albine pentru a izola și a ambala rulouri de scorțișoară. Are figuri egiptene afișate pe suprafața sa și asta pentru că egiptenii sunt primii oameni care și-au dat seama de importanța scorțișoarei și au folosit mierea ca comoară! Acest produs ar putea fi un simbol al raiului în căni de ceai.

Mâncarea

Drink Beauty

Mâncarea Drink Beauty este ca o bijuterie frumoasă pe care o puteți bea! Am făcut o combinație de două obiecte care au fost folosite separat cu ceai: bomboane de rocă și felii de lămâie. Acest design este complet consumabil. Prin adăugarea feliilor de lămâie în structura bomboanelor rock, gustul său devine incredibil de bun și valoarea alimentară crește din cauza vitaminelor lămâii. Designerii au înlocuit pur și simplu bețișoarele pe care le țineau cristalele de bomboane cu o felie de lămâie uscată. Drink Beauty este un exemplu complet de lume modernă care aduce frumusețea și eficiența împreună.

Băutura

Firefly

Băutura Acest design este un nou cocktail cu Chia, ideea principală a fost de a proiecta un cocktail care are mai multe faze gustative. Acest design vine, de asemenea, cu culori diferite, care pot fi văzute sub lumină neagră, ceea ce îl face potrivit pentru petreceri și cluburi. Chia poate absorbi și rezerva orice aromă și culoare, astfel încât atunci când faceți un cocktail cu Firefly poate experimenta diferite arome pas cu pas. Valoarea nutrițională a acestui produs este mai mare comparativ cu alte cocktail-uri și asta se datorează valorii nutritive ridicate a Chia și a caloriilor scăzute. . Acest design este un nou capitol din istoria băuturilor și a cocktailurilor.

Capsulă

Wildcook

Capsulă Capsula Wild Cook, este o capsulă cu o varietate de ingrediente naturale și este concepută pentru a fuma mâncarea și a crea arome și mirosuri diferite. Majoritatea oamenilor consideră că singura modalitate de a face afumarea alimentelor este prin arderea diferitelor tipuri de lemn, dar adevărul este că puteți face mâncarea afumată cu o mulțime de materiale și să creați un gust cu totul nou. Proiectanții și-au dat seama de diferențele de gust din întreaga lume și de aceea acest design este complet flexibil atunci când vine vorba de utilizare în diferite regiuni. Aceste capsule vin în ingrediente mixte și unice.

Fierul Ondulat

Nano Airy

Fierul Ondulat Fierul de curling nano airy utilizează o tehnologie inovativă cu ioni negativi. Păstrează o textură netedă, o buclă moale lucioasă pentru o lungă perioadă de timp. Țeava de curling a suferit o acoperire nano-ceramică, se simte foarte neted. Curba parul tandru si rapid cu aerul cald al ionilor negativi. În comparație cu fierul de curling fără aer, puteți termina într-o calitate mai blândă a părului. Culoarea de bază a produsului este albă moale, caldă și pură, iar culoarea accentului este de aur roz.