Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hotel

Yu Zuo

Hotel Acest hotel este situat în pereții Templului Dai, în partea de jos a Muntelui Tai. Scopul proiectanților a fost transformarea designului hotelui pentru a oferi oaspeților o cazare liniștită și confortabilă și, în același timp, pentru a permite oaspeților să experimenteze istoria și cultura unică a acestui oraș. Folosind materiale simple, tonuri de lumină, iluminare moale și lucrări de artă selectate cu atenție, spațiul afișează un simț atât al istoriei, cât și al contemporanului.

Simulator Pentru Operatorul De Stivuitoare

Forklift simulator

Simulator Pentru Operatorul De Stivuitoare Un simulator pentru operatorul de stivuitoare de la Sheremetyevo-Cargo este o mașină specială concepută pentru instruirea șoferilor de stivuitoare și verificarea calificărilor. Reprezintă o cabină cu un sistem de control, un loc de ședere și un ecran panoramic pliabil. Materialul principal al corpului simulatorului este metalul; de asemenea, există elemente din plastic și onlays ergonomice din spumă poliuretanică integrală.

Expoziția

City Details

Expoziția Vitrina de soluții de design pentru elemente hardscape City Detalii s-a desfășurat în perioada 3 - 5 octombrie 2019 la Moscova. Conceptele avansate de elemente hardscape, terenuri de sport și de joacă, soluții de iluminat și obiecte funcționale de artă urbană au fost prezentate pe o suprafață de 15 000 de metri pătrați. O soluție inovatoare a fost utilizată pentru organizarea zonei expoziționale, unde în loc de rânduri chiar de cabine de expoziție a fost construit modelul miniaturabil al orașului cu toate componentele specifice, cum ar fi: piața orașului, străzile, o grădină publică.

Casa Rezidențială

Brooklyn Luxury

Casa Rezidențială Inspirat de pasiunea clientului pentru reședințele istorice bogate, acest proiect reprezintă o adaptare a funcționalismului și a tradiției la intențiile prezentului. Astfel, stilul clasic a fost ales, adaptat și stilizat la canoanele designului contemporan și tehnologiilor moderne, materialele inedite de bună calitate au contribuit la crearea acestui proiect - o adevărată bijuterie a Arhitecturii din New York. Cheltuielile preconizate vor depăși 5 milioane de dolari americani, vor oferi premisa creării unui interior elegant și opulent, dar și funcțional și confortabil.

Un Nou Tip De Consum

Descry Taiwan Exhibition

Un Nou Tip De Consum Expoziția de la Muntele Alishan, faimoasă atracție turistică din Taiwan, combină artele cu industria tradițională a ceaiului din Taiwan. Cooperarea în secțiuni a acestei expoziții poate scoate la iveală noul modul de afaceri. Pe fiecare pachet, turiștii pot vedea expresii diferite care transmit aceeași temă, & amp; quot; Taiwan. & Amp; quot; Cufundat în peisajele frumoase din Taiwan, vizitatorii vor înțelege mai profund cultura și industria din ceai din Taiwan.

Stingător De Incendiu Și Ciocan De Evacuare

FZ

Stingător De Incendiu Și Ciocan De Evacuare Echipamentul de siguranță al vehiculului este esențial. Stingătoarele și ciocanele de siguranță, combinația celor două poate îmbunătăți eficiența de evacuare a personalului atunci când are loc un accident de mașină. Spațiul auto este limitat, deci acest dispozitiv este proiectat să fie suficient de mic. Poate fi plasat oriunde într-o mașină privată. Stingătoarele tradiționale pentru vehicule sunt de o singură utilizare, iar acest design poate înlocui cu ușurință căptușeala. Este o prindere mai confortabilă, ușor pentru utilizatori să opereze.