Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Interior Comercial

KitKat

Designul Interior Comercial Reprezentați conceptul și marca generală într-un mod inovator prin designul magazinului, în special pentru piața canadiană și clientela Yorkdale. Folosind experiența unui pop-up anterior și a locațiilor internaționale pentru a inova și regândi întreaga experiență. Creați un magazin ultra-funcțional, care să funcționeze bine pentru un trafic foarte mare, spațiu complex.

Designul Interior

Arthurs

Designul Interior Un grătar contemporan din America de Nord, un cocktail lounge și o terasă pe acoperiș situată în Midtown Toronto, care sărbătorește un meniu clasic rafinat și băuturi pline de semnături. Restaurantul Arthur are trei spații distincte de care să te bucuri (zonă de luat masa, bar și terasă pe acoperiș) care se simt atât intim cât și spațios în același timp. Plafonul este unic prin designul său de panouri din lemn fațetate cu furnir de lemn, construite pentru a îmbunătăți forma octogonală a camerei și imită aspectul de cristal tăiat atârnat deasupra.

Casa Amuzantă Pentru Copii

Fun house

Casa Amuzantă Pentru Copii Acest design al clădirii este destinat copiilor să învețe și să se joace, care este o casă complet distractivă de la un tată super. Designerul a combinat materiale sănătoase și forme de siguranță pentru a face un spațiu minunat și interesant. Au încercat să facă o casă de joacă confortabilă și caldă pentru copii și au încercat să intensifice relația părinte-copil. Clientul i-a spus designerului să atingă 3 obiective, care erau: (1) materiale naturale și de siguranță, (2) să facă copiii și părinții fericiți și (3) suficient spațiu de depozitare. Proiectantul a găsit o metodă simplă și clară pentru a atinge obiectivul, care este acasă, chiar începutul spațiului pentru copii.

Casa Interioară

Spirit concentration

Casa Interioară Ce este un spațiu pentru o casă? Designerul consideră că designul vine din cerințele proprietarului, atingând sufletul în spațiu. Prin urmare, designerul a navigat scopul lor de spațiu de cuplul minunat. Ambii proprietari adoră materialele și soluția de design în raport cu cultura japoneză. Pentru a reprezenta amintirile dintre mințile lor, au decis să folosească diferite texturi din lemn pentru a crea o casă de suflet. În consecință, aceștia au alcătuit 3 obiective de consens ale acestei case ideale, care erau (1) atmosferă liniștită, (2) spații publice flexibile și fermecătoare și (3) spații private confortabile și invizibile.

Casa Pentru Amintiri

Memory Transmitting

Casa Pentru Amintiri Această casă transmite imaginile locuinței prin grinzi de lemn și stiva eșalonată de cărămizi albe. Lumina pleacă din spațiile cărămizilor albe din jurul casei, creând o atmosferă specială pentru client. Proiectantul folosește mai multe metode pentru a rezolva limitările acestei clădiri pentru aer condiționat și spații de depozitare. De asemenea, îmbinați materialele cu memoria clientului și prezentați o estetică caldă și elegantă prin structură, conectând stilul unic al acestei case.

Casa Interioară

Seamless Blank

Casa Interioară Aceasta este o casă pentru a prezenta stilul de viață unic al gazdei, care este casa unui designer grafic și a unui antreprenor. Proiectantul prezintă materiale naturale pentru a ilustra preferințele gazdei și pentru a păstra zonele goale pentru a umple lucrurile membrilor familiei. Bucătăria este centrul casei, special concepută o priveliște surround pentru gazdă și asigură-te că părinții pot vedea oriunde. Casa este dotată cu pardoseală din granit alb, pictură minerală italiană, sticlă transparentă și acoperire cu pulbere albă pentru a dezvălui detaliile elegante ale materialelor.