Revista de proiectare
Revista de proiectare
Biroul

Studio Atelier11

Biroul Clădirea se baza pe un „triunghi” cu cea mai puternică imagine vizuală a formei geometrice originale. Dacă vă uitați în jos dintr-un loc înalt, puteți vedea un total de cinci triunghiuri diferite Combinația triunghiurilor de diferite dimensiuni înseamnă că „omul” și „natura” joacă un rol ca un loc în care se întâlnesc.

Casa Rezidențială

Tei

Casa Rezidențială Faptul că o viață confortabilă după pensionare, care profită la maximum de spațiile de pe deal, este realizată printr-un design constant într-un mod obișnuit, a fost mult apreciat. Pentru a introduce un mediu bogat. Dar de data aceasta nu este arhitectură de vilă, ci locuințe personale. Apoi, în primul rând am început să realizăm structuri bazate pe faptul că este capabil să-și petreacă viața obișnuită confortabil, fără nejustificare pe întregul plan.

Zonele Comune Interioare

Highpark Suites

Zonele Comune Interioare Zonele comune Highpark Suites explorează integrarea perfectă a stilurilor de viață urbane Gen-Y cu viața verde, afacerile, timpul liber și comunitatea. De la lobby-uri cu factor wow până la curți din ceruri sculpturale, săli de funcții și săli de întâlnire funky, aceste zone de amenajare sunt concepute pentru rezidenți pentru a le folosi ca o extensie a caselor lor. Inspirat de traiul exterior interior transparent, de flexibilitate, de momente interactive și de o paletă de culori și texturi urbane, MIL Design a împins granițele pentru a crea o comunitate unică, durabilă și holistică, în care fiecare spațiu are în minte rezidenții și mediul tropical.

Librăria, Centrul Comercial

Jiuwu Culture City , Shenyang

Librăria, Centrul Comercial Jato Design a primit sarcina de a transforma o librărie tradițională într-un spațiu dinamic, cu mai multe utilizări - pentru a fi nu numai un centru comercial, ci și un hub cultural pentru evenimente inspirate de cărți și multe altele. Echipa centrală este spațiul „erou” în care vizitatorii se mută într-un mediu cu tonuri mai ușoare, amenajat din lemn, îmbunătățit cu modele dramatice. Cocoanele asemănătoare cu lanterna se atârnă de tavan în timp ce scările servesc ca spații comunale care încurajează vizitatorii să stea și să citească în timp ce stau pe trepte.

Designul Interior Al Hotelului

Stories Container

Designul Interior Al Hotelului Containerul transportă mărfuri către locuri. Hotelul oferă locuri de odihnă pentru călători. Un loc de odihnă tranzitoriu este ceea ce au în comun. De aceea, folosiți „containerul” ca concept de hotel. Hotelul nu este doar un loc de odihnă, ci și un spațiu cu personalitate. Fiecare cameră are propria expresie și personalitate. Prin urmare, creați opt apartamente diferite ca următoarele: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey și Ballerina. Stable House nu este doar un loc de odihnă, ci și o stație de aprovizionare pentru spiritul tău.

Design Interior De Birou

Yuli Design Studio

Design Interior De Birou Există întotdeauna prea multe panouri dezordonate în direcții verticale, orizontale și laterale pe străzile care blochează adevărata înfățișare arhitecturală. Acest lucru îndeamnă să ia în considerare modul de redefinire a panourilor de semne pentru a îmbunătăți și a îmbunătăți efectele aduse de astfel de articole decorative în aer liber. Punctul de design interior este de a descompune aspectul anterior. Se introduce iluminatul natural. Un mansard este construit de un spațiu ridicat. Unde s-au modificat scările este modificat. Alterarea locului în care treptele scădea timpul mișcărilor verticale. Aceasta creează o nouă posibilitate în afara limitelor vechi.